Столичні слідчі викрили у шахрайстві співробітника Національного банку України

40 000 доларів США посадовець вимагав від підприємця, якому він пообіцяв нібито посприяти у вирішенні його питання. А саме в отриманні безстрокової генеральної ліцензії на здійснення підприємницької діяльності з обміну валют.

Працівниками слідчого управління ГУНП у м. Києві та Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури міста Києва під час отримання неправомірної вигоди затримано головного спеціаліста Національного банку України.

Столичні слідчі викрили у шахрайстві співробітника Національного банку України


За інформацією заступника начальника відділу слідчого управління поліції Києва Якова Мельника, посадовець вимагав та отримав від представника фінансової компанії 40 000 доларів США:

«Посадовця затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час проведення першочергових слідчих дій у чоловіка вилучено гроші, які він отримав від підприємця. Ці гроші службовець вимагав за сприяння у вирішенні питання з отримання безстрокової генеральної ліцензії на здійснення підприємницької діяльності з обміну валют».



Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою ч. 1 ст. 15, ч. 4 ст. 190 (Замах на шахрайство) Кримінального кодексу України. Готується повідомлення про підозру затриманому та вирішується питання обрання запобіжного заходу.






Відділ комунікації поліції Києва

Алла Борових

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии