На Буковині поліцейські скерували до суду обвинувальний акт щодо шахрая, який привласнив понад півтора мільйона гривень

Батько та син продали державному підприємству сільгосптехніку за підробленими документами. Зокрема внесли неправдиві відомості про рік випуску транспортного засобу. Своїми неправомірними діями зловмисники завдали збитків державі.

Слідчі слідчого Управління ГУНП в Чернівецькій області з’ясували, що 49-річний батько разом зі своїм 24-річним сином продали державному підприємству «Сторожинецьке лісове господарство» свою сільгосптехніку за підробленими документами. В результаті перевірки поліцейські встановили, що підприємці внесли у свідоцтво про реєстрацію неправдиві відомості про рік випуску трактора, змінивши його з 1995 на 2015.

Під час досудового розслідування слідчі з’ясували, що з корисливих мотивів підприємці незаконно заволоділи державними коштами у сумі понад півтора мільйона гривень.

Під процесуальним керівництвом прокуратури Чернівецької області слідчі поліції скерували до суду обвинувальний акт стосовно одного з підприємців. Підозрюваному інкримінують вчинення злочинів, передбачених ч. 4 ст. 190 (Шахрайство), ч. 2 ст. 28 (Вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією), ч. 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Наразі проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місцеперебування другого фігуранта.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии