Озброєний священик перейшов на бік окупантів: з хрестом і автоматом на чужі землі

Озброєний священик перейшов на бік окупантів: з хрестом і автоматом на чужі землі

Тер-Ованес Ованнісян, скріншот: YouTube
Журналісти з'ясували, що настоятель розташованого в Кяльбаджарському районі Азербайджану монастиря, отець Тер-Ованес Ованнісян насправді не добрий батюшка, а вірменський бойовик.
Читайте Знай в Google News!
Про це пишуть вірменські джерела, наводячи на доказ фотографію Ованнісяна початку 90-х років ХХ століття і фотографію 2020 року. Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "1news.az".

Тер-Ованес Ованнісян, фото: Telegram
"Сам Ованнісян каже, що в 1990-ті брав участь в "обороні" Гандзасара. У перекладі на людську мову - брав участь в окупації Кяльбаджара, де розташований монастир. Тер-Ованес є уродженцем Нагірного Карабаху, він народився в селі Чинарли Ходжавендського району Азербайджану. Після початку контрнаступу Азербайджанської армії 27 вересня він заявив, що буде з автоматом в руках захищати монастир. Очевидно, вирішив згадати минуле. Але зараз Ованнісян збирає речі, адже він і йому подібні окупанти до 25 листопада повинні звільнити Кяльбаджарський район Азербайджану. Монастир же Азербайджан в змозі відновити своїми силами.", - пишуть автори в Telegram-каналі "1news.az".
Варто також нагадати нашим читачам, що президент Вірменії Армен Саркісян заявив про проведення позачергових парламентських виборів і відставку уряду Нікола Пашиняна. У період між відставкою уряду і новими достроковими виборами країною керуватиме уряд національної згоди.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Раніше повідомляли, вірмено-азербайджанський конфлікт: уроки для України.
Як повідомляв Знай.uа, президент Вірменії збирається відправити уряд Пашиняна у відставку.
Знай.uа писав, вірмени масово залишають територію Карабаху: спалюють будинки, вирубують дерева і викопують останки з могил.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии