Неймовірна трансформація дівчини змусила колишнього кусати лікті: називав її "товстою слонихою"

Неймовірна трансформація дівчини змусила колишнього кусати лікті: називав її "товстою слонихою"

Лізетт та Хосе, фото з соцмереж
Правду кажуть, що чоловіки люблять очима. Але гріш ціна тим чоловікам, які люблять очима виключно, і в цей процес не залучені ні серце, ні душа. Все повертається бумерангом.
Американка Лізетт обожнювала свого чоловіка Хосе. День їхнього весілля був для неї найщасливішим. Але через кілька років Хосе перетворився на домашнього тирана і нічний кошмар для Лізетт. Все почалося ще тоді, коли вона завагітніла їх донькою.

Після пологів дівчина стала важити вдвічі більше-поки вона була вагітна, парочка їла багато, і в основному фастфуд і солодощі. Але Хосе не додав у вазі ні на грам, а з Лізетт вийшла зовсім інша історія.
Замість того, щоб підтримати дружину, Хосе постійно називав її "товстою", "слонихою", "бегемотом" і т.д, що сильно відбилося на самооцінці дівчини.
"Коли я хотіла любові, він відвертався до стінки і засинав", — згадує Лізетт.
Чоловік не приділяв їй уваги, і розрадою для Лізетт служила в основному їжа. Все змінилося в той день, коли жінка випадково взяла в руки телефон чоловіка. Там вона виявила багато любовних смс, а ще — те, як він висміював саму Лізетт в листуванні зі своєю коханкою.
Жінка відразу сказала чоловікові про те, що побачила, але той лише сказав, "сама винна, нічого було набирати стільки кілограмів". У той момент щось обірвалося всередині Лізетт-вона зрозуміла, що більше не любить цього чоловіка.
Вона подала на розлучення і зайнялася собою. Коли Хосе приходив, щоб побачитися з донькою, він дивувався — вона виглядала все краще і краще. Тоді він зрозумів, що облажався і захотів все повернути, але було пізно.

"Не хочу бачити його поруч з нами, не хочу, щоб моя дочка брала з нього приклад", — розповідає дівчина, яка змогла взяти себе в руки і змінитися. Оплески Лізетт!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, топ помилок, які допускають бажаючі схуднути і "почистити" організм
Як повідомляв портал "Знай.uа", тренер "Зважені та щасливі" Боржемська допоможе українцям розпрощатися із зайвою вагою
Також, "Знай.uа" писав, правильне харчування в офісі: як "білим комірцям" не зіпсувати собі здоров'я і життя

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии