Відчув себе ковбоєм: чоловік вирішив забрати фастфуд з ресторану верхи на коні

Відчув себе ковбоєм: чоловік вирішив забрати фастфуд з ресторану верхи на коні

Джексон Со з Багіо, що на Філіппінах, цікавиться верховою їздою. Тому, коли він в черговий раз зголоднів, вирішив відправитися в улюблений Мережевий ресторан, в якому подають страви з курки, верхи на коні.
Читайте Знай в Google News!
Він скористався спеціальним під'їздом для автомобілів, щоб не шокувати клієнтів і співробітників закладу в'їздом всередину приміщення. Такий спосіб пересування потішив працівників ресторану, які були здивовані і знімали момент на відео.


Він замовив собі обід відразу після того, як закінчив стрибки на витривалість з друзями. Відомо, що їх команда з верхової їзди має назву "Чудова сімка". У них було завдання - проїхати 1000 кілометрів протягом місяця в рамках міжнародної гонки, яку вони зуміли закінчити всього за 14 днів.Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, повернення слонового стрибунця: вчені думали, що цей милий звір вимер півстоліття тому, але помилялися.
Як повідомляв "Знай.ua", принци Вільям і Гаррі після "Мегзіта" об'єдналися для важливої справи - подарунок до 60-річчя Леді Ді.
Знай.ua писав, з 10-річною малятком жорстоко розправилися прямо біля будинку, підозрюваний теж дитина. В одному з російських селищ в Пермському краї сталася шокуюча історія, від якої кров холоне в жилах. В однієї з сімей пропала дочка, і знайти її вдалося тільки через чотири дні. Вона була вже мертва, причому були всі ознаки насильницької смерті.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии