Туристи повинні знати: наступивши на гроші в Таїланді, можна відправитися у в'язницю

Туристи повинні знати: наступивши на гроші в Таїланді, можна відправитися у в'язницю

У Таїланді можуть посадити, якщо наступити на гроші, так як на валюті зображений Рама IX, король, який був самим долгоправящим монархом, перебуваючи при посаді 70 років. Він для своїх підданих був не менш ніж божеством, тому і вапюта з його зображенням — недоторканна.
Читайте Знай в Google News!
Якось 57-річний житель Швейцарії на відпочинку вирішив розмалювати плакати із зображенням короля Таїланду чорною фарбою і цей вчинок тайцями був розцінений як вандалізм, незважаючи на те, що вони в основному дуже терпимі і толерантні до туристів. Цю людину звинуватили в образі монархії (стаття 112 Кримінального кодексу). За такий злочин передбачений тюремний термін від трьох до п'ятнадцяти років.

Про короля не варто жартувати навіть російською мовою. Гроші ж не варто рвати, наступати на них ногою, кидати або палити, так як на кожній з них зображений Рама IX, також як і на монетах.Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, за пів року померла вся сім'я: як "актриса з трагічним поглядом" Роза Хайруліна перетворила горе на мистецтво. Актрису знають завдяки яскравим ролям в серіалах "Ольга", "Содержанки" і "Зулейха відкриває очі"
Як повідомляв "Знай.ua", перед зустріччю з Богом 24-річний хлопець дав напуття всьому людству: "Нікого не бійтеся, керуйте своїм життям"
Знай.ua писав, Супрун пояснила, що штовхає молодь від 15 до 29 років звести рахунки з життям: причина серйозна, але поправна.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии