Маск чи НЛО? Космонавт з МКС зняв на відео 5 невідомих об'єктів в небі над Антарктидою

Маск чи НЛО? Космонавт з МКС зняв на відео 5 невідомих об'єктів в небі над Антарктидою

Космонавт зняв з борту Міжнародної космічної станції (МКС) п'ять непізнаних літаючих об'єктів над Землею.
Член місії космічних експедицій МКС-62/63 росіянин Іван Вагнер опублікував у своєму Twitter відео, на якому відображені кілька загадкових точок, що світяться в небі Південної півкулі Землі.
Вагнер пояснив, що він знімав "найбільший пік" північного сяйва в небі над Антарктидою, в довготі Австралії (тобто під час польоту між цими двома континентами), коли в кадр потрапила група з п'яти "невідомих об'єктів".

"На 9-12-х секундах з'являються п'ять об'єктів, які летять паралельним курсом і на однаковій відстані одна від одної», - уточнив він.
Вагнер також повідомив, що передав інформацію про об'єкти керівництву Роскосмосу. У ЦНДІМАШ і Інституті космічних досліджень РАН кадри проаналізують фахівці.
Space guests, or how I filmed the new time-lapse.

The peak of aurora borealis when passing over the Antarctic in Australia’s longitude, meaning in between them. However, in the video, you will see something else, not only the aurora. pic.twitter.com/Hdiej7IbLUВсього запис триває хвилину. На 10-й секунді в лівій половині кадру помітні п'ять світяться точок, через секунду вони зникають. На 20-й секунді на відео з'являється північне сяйво. Вагнер в описі відео уточнює, що воно було знято при прольоті в районі між Австралією і Антарктидою. Ролик знімався зі швидкістю кадр в секунду, перед публікацією він був стиснутий до 25 кадрів в секунду. Таким чином, об'єкти були в зоні видимості 52 секунди.
Більшість коментаторів припустили, що невідомі об'єкти на відео - супутники зв'язку Starlink, нову партію яких компанія Ілона Маска SpaceX запустила напередодні. А хтось згадав історію з опублікованими Пентагоном відео, на яких нібито зображені НЛО.
Іван Вагнер - бортінженер станції в складі 63-й експедиції на МКС, що почалася 17 квітня. На орбіті він і інші члени експедиції пробудуть до жовтня.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, у NASA повідомили про наближення до Землі величезного астероїда
Як повідомляв портал Знай.ua,астронавти показали дивне відео з орбіти
Також Знай.ua писав, NASA прокоментувало знімок з НЛО

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии