Ілона Маска запросили в Єгипет через будівництво інопланетянами пірамід

Ілона Маска запросили в Єгипет через будівництво інопланетянами пірамід

Ілон Маск, фото: Getty Images
Влада Єгипту запросили Ілона Маска до себе в країну, але зовсім не для того, щоб допомогти у завоюванні Марсу. Главу SpaceX покликали в Єгипет, щоб він зміг особисто переконатися в тому, що знамениті піраміди побудовані не інопланетяни.

Єгипетські піраміди настільки грандіозні, що дехто не вірять в їхнє земне походження. Засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск підтримав теорію про те, що піраміди в Єгипті - справа рук інопланетян.

У п'ятницю глава "Тесли" і компанії SpaceX написав серію твітів, в яких говорив про позаземне походження єгипетських пірамід.
Перший твіт був такий: "Звичайно, піраміди побудували інопланетяни".

Правда, вже в наступному твіті Маск уточнив "Фараон Рамзес II був одним із них". Він також написав, що "Піраміда Хеопса була найвищою структурою, яку створили люди за 3800 років".

Ілону Маску відповіла міністр міжнародної взаємодії Єгипту Ранія аль-Машат. Вона не стала сперечатися і заперечувати версію про інопланетне походження пірамід. Замість цього міністр запросила Маска в Єгипет, щоб він "вивчив тексти про те, як будувалися піраміди, а також перевірив могили будівельників пірамід".
"Я стежу за вашою роботою з великим захопленням. Я запрошую вас і SpaceX вивчити тексти про те, як будувалися піраміди, а також перевірити могили будівельників пірамід. Пан Маск, ми на вас чекаємо", - написала міністр міжнародної взаємодії Єгипту в Twitter.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии