Прийшла до лікаря із "застудою" і почула страшний діагноз: матері трьох дітей відрізали ніс

Прийшла до лікаря із "застудою" і почула страшний діагноз: матері трьох дітей відрізали ніс

Матері трьох дітей довелося видалити ніс після виявлення раку шкіри. Почалося все зі звичайної закладеності, але після відвідування декількох лікарів виявили онкологію.
45-річна англійка Джулія Дейві одного ранку прокинулася з закладеним носом, і як і багато не надала цьому належного значення. На ділі закладеність виявилася не результатом нежитю, а ознакою ракової пухлини.
Про це повідомляє Daily.mail.
Незабаром ніс жінки збільшився в розмірі в 3 рази до неймовірного стану. Лікарі сказали, що це, ймовірно, носової поліп — безболісний наріст всередині носа, який зазвичай не несе в собі серйозну небезпеку.

В результаті новоутворення, яке вважали поліпом видалили і взяли тканини на біопсію. Результат досліджень показав, що в носі розвивається злоякісне новоутворення.
Так Джулії довелося видалити перегородку носа, але зупинити рак не вдалося — злоякісне новоутворення з'явилося в лівій ніздрі.



На цей раз лікарі сказали, що доведеться повністю видалити ніс, щоб зупинити поширення раку. Джулія пішла на цю операцію та хіміотерапію заради трьох своїх дітей, а гроші на подальше лікування збирає через краудфаундинговую платформу Gofundme.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии