Загроза в насінні — з Китаю масово летять таємничі посилки, ні за що не відкривайте

Загроза в насінні — з Китаю масово летять таємничі посилки, ні за що не відкривайте

Дивні посилки, фото habr
У десятках штатів Америки місцеві жителі почали повідомляти про дивні посилки з Китаю. Невідомі відправники надсилають місцевим жителям насіння настільки ж невідомих рослин, повідомляє Business Insider. Влада попередила жителів США, щоб ті ні під яким приводом не садили таємничі насіння, адже це може обернутися екологічною катастрофою.
Як зазначає видання, про посилки було повідомлено мінімум з 27 штатів країни. Влада закликає при отриманні такої посилки дочекатися інспекторів, і вже потім розпаковувати насіння.
Вважається, що ці посилки - частина масштабної афери. Продавець штучно збільшує рейтинги товару, вдаючись до методів недобросовісної реклами: він розсилає надлишок товару людям, які не очікують посилки.
«Не садіть насіння невідомого походження», - повідомляє Інспекція з питань здоров'я тварин і рослин, оскільки наслідки можуть перетворитись у екологічну катастрофу.Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що під Львовом майор поліції збив пішохода та залишив помирати - погони в крові
Також портал «Знай.uа» писав, що Чоловік допоміг трьом пасажирам вибратися з палаючого авто, драматичне відео
Також портал «Знай.uа» писав, що Скнилівської трагедії 18 років, рани очевидців не гояться: "Тіла валялися без рук і ніг, а кров лилася рікою"
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии