Росіянка цинічно поглумилася над пам'яттю загиблих військових

Росіянка цинічно поглумилася над пам'яттю загиблих військових

Підліток-вандал, скріншот з відео
Чергова історія з наругою над пам'ятником жертвам Великої Вітчизняної війни. Підліткам, очевидно, стало нудно, і вони вирішили піти прогулятися до пам'ятника. Замість того, щоб віддати честь пам'яті ветеранам, вони вирішили розважитися. Біля пам'ятника стояли поминальні вінки, і зійшли вони за прекрасну іграшку.


У соціальних мережах поширюється відео, на якому дівчина-підліток бавиться з вінками. Вона вхопила поминальний вінок і лягла під нього, зробивши вигляд, що її придавило. “Допоможіть”, насмішкуватим тоном коментує дівчина свій вчинок.
“Ще можна селфи для Инстаграма зробити”, нагадала вона не те друзям, не то самій собі. В кінці вона, звичайно, поставила вінок на місце, однак проступок вже був здійснений.
Повідомляється, що правоохоронні органи вже встановили особу та місце проживання дівчинки. Відповідна група вже направлена до її батьків для профілактичної бесіди. Чим закінчиться ця історія – передбачити нескладно. Батькам і самій дівчині пригрозять, що вдруге легко не відбудеться, і випишуть суттєвий штраф.
Нагадаємо, що в Дніпрі на Новому мосту вандали обмалювали 36 опор.
Як повідомляв портал Знай.uа, На одному з житлових масивів жителі виявили галявину, де збираються наркомани.
Також Знай.uа писав, що Супермаркет відмовився обслуговувати 12-річну дівчинку.

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии