Топ 5 кращих міст мальовничої України

Перше місце, посів мальовниче і затишне місто Вінниця. Місто, є дуже старовинним, його історія налічує більше 350 років. Розташувалася Вінниця, на березі чудової річки Південний Буг. У ньому присутня як більш сучасна, так і зовсім давня Архітектура. У ньому знаходиться найбільший фонтан в Європі. У фонтані присутній 3Д графіка, є дуже яскраве підсвічування і класична музика, яка вже вбудована в фонтан. Розташувався цей фонтан на березі річки Південний Буг. Також можна прогулятися єврейським кварталом.
Рекомендуемо. Як Лемурійське озеро на Херсонщині незабаром стане відомим на весь світ читати тут
Друге місце, посів знамените місто Умань. Це одне з найбільш чудових міст України. Місто відвідує безліч туристів, як навесні, так і в зимовий період. Прославився цей чудовий місто, своїм парком, який має назву Софіївський дендропарк. Він прикрашений великою кількістю фонтанів з ручним розписом, також в ньому знаходяться знамениті мармурові статуї. У водоймах є дуже красиві і витончені Лебеді.
Третє місце, посів мальовниче місто Запоріжжя. У ньому знаходилася знаменита "колиска" всього українського козацтва. Славиться неповторними красотами, а також багатством культурної української спадщини. У місті багато сучасних і старовинних, історичних об'єктів і пам'ятників.
Четверте місце, посів невелике місто Яремче. Він знаходиться в Закарпатті. Розташувався він прямо в горах, біля нього є велика річка-Прут. Також у цьому місті є дорога, пройшовши яку можна побачити величну гору Говерлу. Місто, є туристичним. Можна найняти гіда і подивитися на місцеві краси. Варто скуштувати і знамениту українську кухню.
П'яте місце, посів Івано-Франківськ. Це місто знамените своїм "європейським виглядом". У ньому знаходяться дуже затишні будиночки, у яких є три вікна. Квартири будувалися високі і вузькі. Можна відвідати місцеві парки, тут красиво в абсолютно будь-який час року. Також по приїзду в місто, можна відправитися на знамените "Міське озеро". Воно не глибоке, але вода в ньому дуже прозора і чиста. Багато місцевих уражаються йому, а туристів воно просто зводить з розуму. Ще можна пройтися по місцевій "стометрівці", вона досягає більше 2 кілометрів в довжину.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии