Навіщо збільшувати діаметр шини та легкосплавних дисків?

У наші дні в автомобілі можна зробити масу налаштувань, щоб він виглядав краще та унікально. Одна з найпоширеніших модифікацій, яку роблять багато людей, — це модернізація шин. Здебільшого люди отримують автошини більшого розміру разом із новим комплектом легкосплавних дисків. У цій статті інтернет магазин Autoshini.Com перерахує деякі моменти, які пояснюють, чому автолюбителі шкодують збільшення діаметра літньої гуми та легкосплавного диска.

Зовнішній вигляд

Додавання комплекту великих легкосплавних дисків та низькопрофільної гуми підвищує загальну привабливість машини. У будь-якому випадку автомобіль з легкосплавними дисками виглядає преміально та бажаніше, ніж аналог зі сталевими дисками. Як результат, авто з низкопрофільною літньою гумою може виглядати ще злішим.

Низькопрофільна автомобільна гума

Покращена керованість

Широка пляма контакту з дорогою допомагає підвищити зчеплення з дорогою, що призводить до покращення загальної керованості. Це також допомагає підвищити стійкість під час проходження поворотів. Після оновлення ви набудете ще більшої впевненості як на прямих трасах, так і на звивистих дорогах.

Зменшення гальмівного шляху

Широка пляма контакту збільшує площу зчеплення. В результаті зменшується гальмівний шлях і збільшується зворотній зв'язок з гальмівною системою.

Пляма контакту автошини з дорогою

Простота персоналізації

Легкосплавні диски та шини більшого діаметру можна легко модернізувати. Це найпростіший процес заміни шин. Крім того, на сторінках інтернет магазину Autoshini.Com у Києві самовивозом можна знайти різні типи та конструкції легкосплавних дисків. Таким чином, персоналізація стає дуже простою опцією, без витрат на доставку Новою Поштою.

Зменшена вага

Легкосплавні диски, як правило, є сумішшю алюмінію, нікелю і магнію. Алюміній широко відомий своєю легкістю. Таким чином, легкосплавні диски зменшують загальну вагу колеса, що позначається на моменті, що крутить, динаміка розгону дещо зміниться.

Момент, що крутить

Розмір коліс суттєво впливає на крутний момент, що передається на дорогу, а також на різні аспекти динаміки та керованості авто. Збільшення діаметра автошини знижує момент, що крутить, що може погіршити розгінну динаміку, але підвищити максимальну швидкість.

При підборі типорозміру гуми важливо враховувати баланс між динамікою, економією палива, керованістю та надійністю.

Якщо крім зовнішнього вигляду, ви бажаєте максимально збільшити динаміку розгону, вам знадобиться комплексний підхід, що включає як механічні, так і електронні поліпшення. Важливо пам'ятати, що будь-які модифікації двигуна повинні проводитися з урахуванням його технічних характеристик та можливостей, а також за дотримання рекомендацій виробника. Грамотне виконання покращень допоможуть не тільки підвищити крутний момент, але й покращити загальну продуктивність та надійність машини.


Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии