ТОП-5 причин взяти онлайн кредит в МФО

Якщо ви опинились у складній фінансовій ситуації і терміново потребуєте грошей, можна спробувати звернутись за допомогою до друзів чи родичів. Однак, якщо ви не бажаєте інформувати близьких про свої фінансові проблеми, на допомогу прийдуть онлайн кредити. Їх можна оформити не лише в банках, а й в мікрофінансових організаціях (МФО), що з кожним днем набирають все більше популярності серед українців. Чому так? Давайте розбиратись.

Основні переваги МФО перед банками

Якщо ви досі вагаєтеся, чи варто користуватись послугами мікрокредитних організацій, пропонуємо вам 5 основних переваг МФО:

  1. Максимально просте і швидке оформлення. 

    Щоб оформити кредит не потрібно відвідувати офіс компанії — весь процес відбувається онлайн і займає не більше 15-20 хвилин. Для порівняння, оформлення кредиту в банку може зайняти декілька годин, при цьому, навіть якщо ви подаєте заявку онлайн, вас можуть попросити відвідати відділення для підписання кредитного договору.

  2. Ніяких довідок про доходи і поручителів.

    Забудьте про надання контактів поручителів, колег і підтвердження доходів. Для отримання онлайн позики в МФО достатньо мати паспорт, ідентифікаційний код і банківську картку.

  3. Погодження до 95% заявок.

    Рекламні тексти фінансових компаній кажуть, що МФО готові погоджувати кредити 9 із 10 позичальників. І в більшості випадків це дійсно так, оскільки кредитні організації висувають мінімум вимог до позичальників в навіть дозволяють позичити гроші тим, хто має погану кредитну історію та поточні прострочення.

  4. Перший кредит — безкоштовно.

    Якщо ви оформлюєте кредит в обраній МФО вперше, то позика буде надана вам на спеціальних умовах — лише під 0,01%. Це дозволяє вирішувати фінансові питання, не ризикуючи сімейним бюджетом і в максимально короткі терміни.

  5. Можливість пролонгації.

    Якщо вам затримали зарплату і ви не можете погасити кредит у дату, що вказана в кредитному договорі, можна скористатися послугою пролонгації, яка дозволить відтермінувати дату повернення позики. Це вбереже вас від штрафних санкцій і не дозволить зіпсувати вашу кредитну історію.

Більше того, МФО регулярно роздають спеціальні промокоди на кредити, що дозволяють оформити позику зі знижкою до 90% і більше.

Як підібрати і оформити кредит в МФО

Брати онлайн кредит рекомендується в перевірених МФО, які мають відповідну ліцензію, прозорі умови надання позик та бездоганну репутацію серед позичальників. Ви можете відшукати цю інформацію самостійно, витративши купу часу та сил, або перейти за посиланням https://finguide.com.ua/ і скористатись сервісом “Фінансовий гід”, де вся робота вже була зроблена за вас. Вам достатньо лише обрати бажаного кредитора і оформити позику.
Крім того, сервіс дозволяє підібрати і оформити кредитну картку, крипто кредит, а також оформити позику на відкриття чи розвиток бізнесу.


Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии