Друк фото в домашніх умовах: корисні поради

Друк фото в домашніх умовахЩоб домашній друк не обертався великими витратами, а також не завдавав шкоди струменевій оргтехніці, необхідно дотримуватись рекомендацій фахівців. Ми розповімо про найголовніші з них.

Корисні поради для друку фото в домашніх умовах

Правильно вибирайте місце встановлення принтера. Не можна допускати, щоб апарат стояв поряд з відкритим вікном. Сонячне проміння, потрапляючи на корпус, нагріває його, тому фарба змінює свою консистенцію в резервуарах. Це призводить до засмічення сопел друкувальної голівки. Також не розміщуйте БФП поблизу опалювальних приладів. Висока температура у приміщенні призведе до аналогічних наслідків.

Для усунення проблеми необхідно використовувати спеціальну промивну рідину. Якщо ви не можете самостійно усунути несправність, зверніться за допомогою до сервісного центру.

Завжди закривайте кришку корпусу. Після друку необхідно закривати кришку принтера. Це запобігатиме накопиченню пилу всередині конструкції пристрою. Якщо у вас вдома є тварини або маленькі діти, в принтер не потраплятиме шерсть, пазли, деталі конструктора та інші дрібні іграшки.

Правильно використовуйте розхідники. Від якості чорнила та паперу також залежить робочий стан оргтехніки. Не забувайте, що виробник вказує мінімальний та максимальний параметр щільності. Якщо переносити текстову або графічну інформацію на щільний папір, це призведе до пошкодження ролика захоплення.

Звертайте увагу на тип використовуваного чорнила. Для фотодруку найкраще підходять водорозчинні фарби. Вони відмінно взаємодіють з глянсовим та матовим папером, не розтікаються та швидко висихають. Якщо не хочете переплачувати, купуйте чорнило на сайті. Це забезпечить мінімальну собівартість знімків з збереженням їх високої якості.

Під час роботи з офісною документацією ми рекомендуємо використовувати пігментні. Витратники такого типу забезпечують високу деталізацію та чіткість графіків, креслень, схем, таблиць, презентацій, проектів та інших інженерно-проектних матеріалів. Не забувайте, що пігмент швидко висихає, не можна допускати тривалих простоїв у роботі ПУ.

Для роботи з великими тиражами найкраще підключити СБПЧ: ви не витрачатимете багато грошей на покупку оригінальних одноразових картриджів. Великий обсяг зовнішніх резервуарів дозволяє довго друкувати без зупинки. Система легко підключається та не впливає на термін служби техніки.


Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии