Футбольні матчі в Києві відміняються! Для глядачів



У Києві забороняється доступ глядачів на футбольні матчі, в тому числі міжнародні, до стабілізації епідемічної ситуації. Це означає, що гра “Шахтар”-“Рома” 18 березня пройде з пустими трибунами.
Футбольні матчі в Києві відміняються! Для глядачів

Як повідомляє КМДА,  відповідне рішення ухвалила Постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА.
За словами першого заступника голови КМДА  Миколи Поворозника, у столиці ситуація з розповсюдженням хвороби – складна. Щодня збільшується кількість хворих, зокрема і тих, хто потребує госпіталізації.

 Лікарні наповнені пацієнтами як ніколи. Багато пацієнтів у важкому стані і потребують кисневої підтримки. При цьому завтра у столиці запланований великий футбольний матч, на який з усієї країни приїдуть вболівальники. Таке скупчення людей призведе до вибуху захворюваності. І ми повинні цього не допустити!» – наголосив посадовець.

Нагадаємо, що рішення Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА є обов’язковими для виконання органами державної влади та органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями, розташованими на території Києва.
Як відомо, у четвер, 18 березня, у Києві має відбутися футбольний матч “Шахтар”-“Рома”, на який, за підрахунками місцевої влади, мало приїхати понад 35 тисяч глядачів із усіх регіонів. Вчора мер Києва Віталій Кличко висловив побоювання, що проведення матчу Ліги Європи може викликати вибух поширення коронавірусу в столиці. 

Після заяв столичних посадовців було зменшено кількість доступних квитків на НСК «Олімпійський» до 14 тисяч. Наразі квитки вже майже всі продані і 14 тисяч це теж немало, зважаючи на кількість нових випадків коронавірусу в столиці. 
Сообщает bigkiev.com.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии