Карта перших побачень в метро – топ станцій для зустрічей



Усі найпопулярніші місця побачень у столиці пов’язані із метро. Це з’ясувала команда дослідників, яка за 2 місяці зібрала понад 500 історій та відмітила на інтерактивній мапі вказані містянами місця.
Карта перших побачень в метро – топ станцій для зустрічей

Виявилось, що найчастіше зустрічі призначають на Контрактовій площі, Арсенальній, Хрещатику, Льва Толстого та Золотих Воротах. Про історії цих побачень та особливості кожного місця тепер можна буде прочитати на вказаних станціях, повідомляє столична підземка.
“Це маленький проект про кожного з нас. Історії, які викликають власні спогади та на мить відволікають від щоденного ритму справ”, – подякував організаторам керівник метрополітену Віктор Брагінський.
Чому одні місця популярніші за інші, як змінювалась мода на точки зустрічі, як побачення пов’язані з архітектурою та безпекою, і чому жінки по-іншому ставляться до перших побачень — це лише частина питань, з якими також розбирались дослідники.
Створена карта стала мистецько-дослідницьким проєктом, мета якого показати образ того самого «Київського побачення». Інформаційні постери на станціях метро будуть розміщені до 11 травня.


Онлайн з проектом можна ознайомитися будь-якої хвилини у соціальних мережах за посиланням.
Нагадаємо, раніше стали відомі Топ-5 найпопулярніших місць для побачень в Києві.
Сообщает bigkiev.com.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии