КМДА віддала “перли” демонтованої реклами на виставку



У Києві до 21 березня у Центрі Української Культури та Мистецтва працюватиме особлива виставка, де можна буде побачити, яким було місто до того, як реклама розміщувалась безконтрольно. Там же будуть представлені «Найкращі» перли з усіх демонтованих за рік екземплярів.
КМДА віддала “перли” демонтованої реклами на виставку

Виставка про те, як виглядав Київ до введення Правил розміщення рекламних конструкцій у місті Києві і наслідки рекламного хаосу для столиці.
А також про позитивні зміни опісля. Мета проекту дати можливість спонукати, підштовхнули, надихнути містян уважніше ставитися до розміщення реклами, розказати про чинні Правила, і загалом сформувати поважне ставлення до громадського простору.
Про це йдеться на Фейсбуці Управління з питань реклами КМДА.
Заступник Голови КМДА Валентин Мондрієвський додав, що за 2020 рік  назбирали більше 22 тисяч зразків недолугої реклами.

“Відсьогодні ми починаємо збирати новий «матеріал» до наступної подібної інсталяції. Уже є з чого обирати! Тільки за два місяці цього року в місті демонтували 372 вивіски та інші незаконні засоби зовнішньої реклами. Приємно, що бізнес став більш відповідально ставитися до пропозицій міської влади та частіше прислухатися до рекомендацій Правил розміщення рекламних засобів”, – написав він.




До слова, під час передвиборчої кампанії, коли місто заполоняє така кількість бордів, як ніколи, партії “Слуга народу” та “За майбутнє” витратили найбільше коштів на свої борди.
за 2020 рік зібрали мільйон гривень штрафів за незаконно розміщену рекламу. А загалом від початку кампанії із впорядкування реклами у місті демонтували понад 76 тисяч незаконно розміщених вивісок.


Сообщает bigkiev.com.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии