Клопотенко показав нове шкільне меню Держспоживслужбі



Кулінарний експерт Євген Клопотенко показав Держпродспоживслужбі шкільне меню від себе, яке розраховане на чотири тижні і відповідає новим стандартам дитячого харчування.
Клопотенко показав нове шкільне меню Держспоживслужбі

Нове шкільне меню експерт представив  під час онлайн-наради з головою Держпродспоживслужби Владиславою Магалецькою та керівниками обласних управлінь, повідомляє пресслужба Держпродспоживслужби.


“Меню розроблене за участі дитячих дієтологів та технологів. Воно включає рецепти, які скомбіновані в повноцінні прийоми їжі.  Це означає, що відтепер школи не складатимуть меню, оскільки матимуть готові технічні карти”, – йдеться у повідомленні.

За словами Владислави Магалецької, важливо, щоб діти споживали якісну,  безпечну та смачну їжу, що враховано в новому меню.
Держпродспоживслужба як контролюючий орган перевірятиме дотримання вимог нового Санітарного регламенту та стандартів харчування навчальними закладами. 
Нагадаємо, раніше ми писали, що страви з меню уже скуштували перша леді Олена Зеленська та санітарний лікар Віктор Ляшко. У шкільному меню, відповідно до рекомендацій ВООЗ, обмежено добову кількість солі, цукру, борошняних та кондитерських виробів, а також виключені деякі види продукції.
Сообщает bigkiev.com.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии