Мінкульт показав проєкт Музею Революції Гідності (ФОТО)



Музей Революції Гідності буде розміщений на вершині пагорба. Він стане символом його штурму в 2014 році. Наразі завершують переговори із німецькою компанією Kleihues + Kleihues Gesellschaft von Architekten mbH. Проект переміг в архітектурному конкурсі у 2018 році.
Мінкульт показав проєкт Музею Революції Гідності (ФОТО)

У Міністерстві культури та інформаційної політики повідомили, що проєктно-будівельні роботи зі створення Музею Революції Гідності розпочнуться у 2021 році.
Головний елемент будівлі – зигзагоподібний підйом, який веде від Меморіалу Небесної Сотні до вершини Музею. Ця дорога йде зовні будівлі і стає частиною стін.
Основна експозиція розміститься на верхньому поверсі, куди будуть вести три шляхи: із зовнішньої рампи, яка буде огортати будівлю, ескалатором або ліфтом, розповідають на сайті Музею.

Основну частину лівого крила буде займати Дім Свободи. Тут передбачені відкритий простір для зустрічей і заходів, навчальні класи, творчі майстерні, студія звукозапису, обладнані місця для комфортної роботи дослідників з архівами Музею Майдану.


Також у будівлі буде Дитячий Музей, амфітеатр, кіноконцертна зала, лекторій і паркінг на 50 місць.
Загальна площа будівлі – 24 587 квадратних метрів. У бюджеті цього року на проект заклали 50 мільйонів гривень. Музей планують відкрити до 2025 року.
Нагадаємо, нагадаємо, 20 лютого в Україні відзначають День Героїв Небесної сотні. В пам’ять про загиблих активістів проходять виставки, екскурсії, презентації відеоматеріалів і видань, поминальні заходи. Центральною подією став проєкт “Промені Гідності” на алеї Героїв Небесної Сотні 
Сообщает bigkiev.com.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии