Потепління на паузу: сьогодні Київ накриє дощем і снігом



У Києві 24 лютого очікується невеликий сніг, вдень з дощем. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, південний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-6° морозу, вдень 0-2° тепла.
Потепління на паузу: сьогодні Київ накриє дощем і снігом

Про це йдеться у прогнозі від Укргідрометцентру.
У Києві сьогодні буде свіжо, вдень лише близько нуля. Пройде сніг та мокрий сніг, що одразу ускладнить ситуацію на дорогах – обережно. Надалі потепління відновиться. Поступово, повідомляє синоптик Наталка Діденко.
Синоптики прогнозують у північних та більшості центральних областей невеликий сніг, вдень подекуди з дощем, на решті території без опадів. У західних областях вночі та вранці місцями туман.
Вітер південно-східний, південний, 5-10 м/с.
“Температура у східних, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській та Запорізькій областях вночі 11-16°, на Луганщині до 21° морозу, вдень 4-9° морозу. У західних областях вночі 0-5° морозу, вдень 4-9° тепла, на Закарпатті та Прикарпатті до 12° тепла, на решті території вночі 3-8° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Києві поступово підвищувалась температура. Це означає, що перед столицею постають нові виклики. І хоча повеней та сильних підтоплень не прогнозується, місто оперативно готується до можливого танення снігу. Проте, поки що, він навпаки замерзає.
Сообщает bigkiev.com.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии