Дешеві дивани - правила покупки в інтернет-магазині

Практично в кожному будинку є затишний та улюблений усіма диван. У когось це місце збору за переглядом улюбленого серіалу, телепрограми чи фільму. Хтось любить відпочивати на ньому з філіжанкою кави, загорнувшись у м'який плед. А для когось це не лише місце відпочинку, а й ліжко.

Якщо у вас є бажання придбати новий диван і з вибором виникають певні труднощі, то в інтернет-магазині Kram-UA професійні менеджери допоможуть вам підібрати та купити диван по ціні виробника, що буде відповідати всім вашим критеріям.

Диван-книжка - класика жанру

Свого часу диван-книжка був королем більшості вітальних кімнат, а в малогабаритних квартирах - це був, практично, єдиний спосіб влаштувати спальне місце, заощадивши при цьому простір кімнати.

Проте і сьогодні диван-книжка дуже популярний завдяки своїм компактним розмірам, комфортному спальному місцю, простоті трансформації та місткому ящику в основі. До того ж, різноманітність тканин та стилів оформлення дає можливість купити такий диван-книжку, який стане окрасою будь-якої кімнати у квартирі, будинку та навіть офісі.

Більш сучасні родичі дивана-книжки:

  • дивани єврокнижка – сидіння висувається, спинка опускається;
  • дивани тік-так – сидіння піднімається, встановлюється на опору та опускається спинка;
  • дивани клік-кляк – кілька положень розкладання.

Купити диван книжку в інтернет-магазині – які ризики?

Дивани-книжки й досі, насамперед, вибирають із єдиною метою – економії простору у кімнаті.

Купівля дивану, як і будь-яких інших меблів - це цілий процес, особливо в нинішньому розмаїтті виробників і моделей, що виробляються ними.

Для старшого покоління традиційним є похід в меблевими магазинами, огляд наявних на подіумах моделей і вибір необхідного варіанту. Цей процес може зайняти цілий день, особливо у великих містах.

Молодше покоління все частіше вибирає інтернет-магазини для покупки будь-яких товарів. Як правильно здійснити покупку в інтернеті і не припуститися помилки?

Насамперед, радимо Вам не боятися купувати меблі у спеціалізованих інтернет-магазинах. Як правило, на топових позиціях пошукових сторінок розміщуються інтернет-магазини, які працюють у цій сфері не один рік.

На кожному сайті у розділі “Контакти”, зазвичай, представлена юридична інформація з ІПН, КПП та адресою, за якими Ви можете (знову ж таки в інтернеті) знайти правову інформацію про компанію.

Якщо Ви все ж таки боїтеся втратити гроші, то рекомендуємо оформляти замовлення в інтернет-магазині, де оплата здійснюється за фактом відвантаження. У разі зриву Ви втратите лише час очікування.

Плюси та мінуси покупки дивану в інтернет-магазині

Безперечні плюси здійснення покупки дивана-книжки через інтернет-магазин:

  • економія часу — в інтернет Ви можете зайти будь-де і будь-коли;
  • вся різноманітність в одному місці;
  • не потрібна передоплата (найчастіше);
  • економія бюджету – нижчі ціни.

Недоліки:

  • до товару не можна торкнутися і оцінити якість оббивки;
  • На дивані не можна посидіти і оцінити комфорт;
  • передача кольору не завжди на 100% точна.

Проте, найчастіше всі інтернет-магазини мають один чи навіть декілька шоу-румів. Тож після вибору моделі в інтернет-магазині ви маєте змогу приїхати до шоу-руму та оцінити її тактильно. В такому разі так звані «недоліки» покупки в інтернеті зводяться нанівець.


Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии