Правильний вибір квартири: нюанси і корисні рекомендації

Не секрет, що купити квартиру в Києві у новобудові важливий крок в житті кожної сім'ї. Саме тому поставитися до нього потрібно з усією відповідальністю.


Адже тут важливо не прогадати і не тільки придбати житло за вигідною ціною, але ще і купити дійсно підходящу за всіма параметрами квартиру. А для цього важливо вміти правильно вибирати нерухомість.


Отже, перше, на що можна звернути свою увагу, - це розташування квартири. Комусь подобається бути ближче до центру, хтось звик обживатися на околиці. Тільки потрібно мати на увазі, що в залежності від місцезнаходження житла ціна на нього буде змінюватися.


Так, при русі до центральних районів вартість нерухомості підвищується, а ближче до межі міста можна розраховувати на більш дешеве житло. Однак це не єдиний фактор, пов'язаний з місцем розташування, який може впливати на вартість.


Квартира також оцінюється з точки зору благополучності або неблагополучності району, близькості зелених насаджень, розвиненості інфраструктури.


Якщо квартира розташована в безпосередній близькості від величезного торгового центру, де можна купити все, що завгодно.


Коли розташування житла оцінено, настає час огляду самого приміщення. Тут потрібно звернути увагу на кілька важливих факторів.


Один з перших - це орієнтація квартири по сторонах світу. Може бути так, що житло має вікна з різних сторін будівлі. Спершу це може здатися перевагою, але насправді на ділі ніяких практичних корист це не принесе.


Якщо вікна виходять на північ і південь, то в кімнатах завжди будуть Сутінки. У всякому разі, сонячне світло буде проникати сюди вкрай рідко. Можливо, це комусь сподобається, але більш класичним варіантом є орієнтація на схід і захід. У першій половині дня сонце буде з одного боку, а в другій - з іншого.


Далі потрібно оцінити планування житла-наскільки зручно розташовані кімнати і наскільки просто буде обставити цю квартиру. Тут вже можна почати подумки обставляти квартиру, приміряти, де розташується м'які меблі. Це дозволити в розумі прикинути вид майбутнього інтер'єру. Іноді виявляється, що кімнати вкрай незручні для меблювання.


З меблями квартира починає виглядати громіздко, незатишно. Це означає, що доведеться докласти чимало праці, щоб обставити її з комфортом.


Ну і, звичайно, важливо вміти торгуватися за квартиру. Знайдені недоліки можуть зіграти покупцеві на руку і дозволити збити ціну. Та й нерідко самі продавці закладають суму з розрахунком, що зможуть зробити знижку. Так що заводити розмову про зниження ціни можна, не бентежачись.


Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии