NOVBUD ввел в эксплуатацию ЖК «Новые Теремки»

NOVBUD ввел в эксплуатацию ЖК «Новые Теремки»

Український девелопер NOVBUD ввів в експлуатацію 2-у чергу ЖК «Нові Теремки». В даний час тривають роботи з комунікацій і будівництво інших черг.

Отримавши офіційний сертифікат, комплекс зустрічає нових своїх мешканців – 251 сім'ю – новоселів, при цьому 180 сімей вже вибрали житло для себе і своїх рідних в цьому сучасному мікрорайоні з комфортною інфраструктурою. Як повідомили в прес-службі компанії, на сьогодні відділ продажів продовжує видачу ключів новим мешканцям.

ЖК «Нові Теремки» налічує 7 черг із затишними квартирами плануванням вільного типу і панорамними вікнами.

Примітно, що комплекс пропонує не тільки просторі кв. метри, квартири-трансформери, але і приємний відпочинок згідно концепту житлового комплексу – в стилі Lifestyle. Тут все створено як для комфорт-класу, що з'єднує стиль, інновації та комфорт.

Відповідно до своєї стратегії, компанія NOVBUD ще на першому етапі планування власних проектів намагається максимально приділити увагу якості концептів. Щоб вони не тільки відповідали потребам покупців, а й надавали конкурентні переваги житлового комплексу.

У ЖК «Нові Теремки» на сьогодні працюють тематичні кав'ярні, маркети, салони краси, форматні клуби для відпочинку. Для зручності мешканців поруч з житловим комплексом розташовані школи та дитячі садки. Всі ці переваги дуже цінні для самої компанії-девелопера і для кожного мешканця в тому числі.

Як повідомили в прес-службі компанії, в планах NOVBUD наповнювати інфраструктуру зручностями і підтримувати максимальний комфорт і чистоту на території ЖК, а також радувати мешканців, створюючи сезонні активності в форматі концепту – Lifestyle.

Візитка компанії NOVBUD



Компанія NOVBUD більше 14 років на ринку житлової нерухомості реалізовує свою діяльність і є провідною в будівельній галузі міста. У портфелі компанії більше 5-ти концептуальних проектів житлової нерухомості і більше 260 тис. Кв.м. зданих в експлуатацію. Експерти ринку відзначають флагманський проект ЖК Петровський квартал, як один з найбільших в Україні .
Сообщает 100realty.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии