Вихід росії із «зернової угоди» підтверджує, що на цю державу не можна покладатися в жодному випадку

Вихід росії із «зернової угоди» підтверджує, що на цю державу не можна покладатися в жодному випадку

Заява рф про зупинення участі в реалізації угоди щодо вивезення сільськогосподарської продукції з українських портів вчергове підтвердила, що росія – ненадійний партнер.
Про це заявила народна депутатка, заступниця голови парламентського Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Євгенія Кравчук.
«росія демонструє, що їй начхати на людей в Африці, Азії, на тих, хто чекає українське зерно. Насправді дія угоди повинна завершуватися в листопаді, і мали розпочатися перемовини щодо наступного року, бо є новий урожай і виникнуть такі самі проблеми у світі. Дії росії свідчать про те, що вона ненадійний партнер, на неї не можна покладатися в жодному випадку», - зазначила політикиня.
Вона наголосила, що російська федерація просто чекала зручного приводу для виходу із «зернової угоди».
«Останнім часом росія саботувала роботу Чорноморського зернового коридору, штучно затримуючи через своїх представників інспекцію суден у Босфорі. Внаслідок цього утворилася величезна черга із кораблів», - додала народна депутатка.
Вона також зауважила, що в історії з вибухами в Севастополі Кремль вчергове маніпулює інформацією і перекручує факти, адже не згадує про те, що інцидент стався з кораблем, який атакував українські міста ракетами. Зокрема і Вінницю, де загинули кілька десятків мирних людей, середи яких були й діти.
Нагадаємо, що зранку 29 жовтня в бухті Севастополя пролунали потужні вибухи. За попередніми даними, серйозні ушкодження міг отримати фрегат «Адмірал Макаров», що після знищення крейсера «Москва» став новим флагманом Чорноморського флоту РФ. На цьому кораблі розміщені пускові установки на вісім крилатих ракет «Калібр», якими неодноразово обстрілювали територію України.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии