Кияни стали на коліна на Хрещатику, комок у горлі: "Пам'ятаємо"

Кияни стали на коліна на Хрещатику, комок у горлі: "Пам'ятаємо"

Марш захисників України. День Незалежності, скріншот
Під час Маршу захисників України глядачі вздовж Хрещатику стояли на колінах. Про це повідомляє телеграм-канал "PavlovskyNEWS".
Активісти та представники АТО йшли в колонах від парку Шевченка до Майдану Незалежності. Попереду в колоні йшли матері загиблих бійців АТО. Після них були ветерани АТО, а також різноманітні активісти.
У свою чергу люди, що стояли вздовж Хрещатика, ставали на коліна, щоб віддати шану загиблим героям.

Люди, що стояли вздовж Хрещатика, ставали на коліна, фото PavlovskyNEWS
За оцінками організаторів маршу, в ньому взяли участь понад 40 тисяч людей. Учасники йшли колоною він парку Шевченка, Хрещатиком і до Майдану. Марш захисників охопив весь центр Києва і завершився виконанням гімну на Майдані. Марш тривав близько чотирьох годин і став наймасовішим «народним» святкуванням Дня Незалежності України в 2020 році.

Марш захисників на День Незалежності проходить другий рік поспіль. Торік нарахували 10 тисяч учасників. Поруч чергують поліція, поліція діалогу, медичні бригади.
Другий рік поспіль ветеранські організації України проводять у День Незалежності ходу в центрі Києва, альтернативну офіційній програмі святкувань.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Олена Зеленська показала неймовірний подарунок на День Незалежності зі Сходу: тепер українська звучатиме за тисячі кілометрів
Також портал "Знай.ua" писав, що Марцінків у вишиванці потужно привітав франківчан З Днем Незалежності: "Ми - живі"

Також портал "Знай.ua" писав, що Сотні львів'ян вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні та АТО - віддали життя за Україну

Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии