У Києві таксист визвірився на пасажирку, гримить скандал: "Дуже страшно"

У Києві таксист визвірився на пасажирку, гримить скандал: "Дуже страшно"

У Києві компанія Über потрапила в гучний скандал. За словами потерпілої таксист вів себе по-хамськи і не реагував на її прохання.
Про це розповіла киянка Наталія Бриль на свій сторінці в соціальній мережі Facebook.
Киянка розповіла, що викликала таксиста компанії Uber, так як дуже поспішала і їй потрібно було терміново дістатися в призначене місце. Але, коли водій приїхав на вказане місце не почав везти жінку, а допомагав іншому водієві завести своє авто. Це обурило жінку і вона попросила поспішити, але чоловік не реагував на її прохання.
Далі коли вони все-таки поїхали, водій таксі почав грубити жінці і вести себе агресивно. А після цього і зовсім висадив пасажирку на півдорозі.

Uber потрапила в скандал Facebook Natalia Bril
Постраждала Наталія Бриль зазначила, що найвірогідніше таксист не розумів ні української, ні російської мови, і сам погано говорив російською. Через таке ставлення водія жінка спізнилася на поїзд, тому що водій не довіз її навіть до воклюза. Незважаючи на це, гроші з її картки за проїзд знялися.
"Ми стояли хвилин 7, і все це час він не реагував на мої слова взагалі!!! Коли ми поїхали, вже було очевидно, що запізнюся. Але раптово став дуже агресивним – мені навіть стало страшно – і висадив мене посеред дороги зі словами: "Пиши в Uber", – висловилася потерпіла киянка в соціальній мережі.
Нагадаємо, у Вінниці схопили дружка Зайцевої, повна маршрутка переляканих пасажирів: водій "під кайфом". Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии