Залиште в спокої дивани: куди піти безкоштовно в листопаді

Залиште в спокої дивани: куди піти безкоштовно в листопаді

Осінь – чудовий час, щоб долучитися до мистецтва, проводячи більше часу в просторих залах музеїв і галерей, ніж на холодних сірих вулицях. У листопаді багато подібних закладів впустять киян і гостей столиці безкоштовно.
Зокрема, 5 листопада безкоштовно можна буде відвідати Музей історії Києва на вул. Богдана Хмельницького, 7; Літературно-меморіальний музей Булгакова на Андріївському узвозі, 13 (але тільки школярі та пенсіонери); Національний музей українського декоративного мистецтва на вул. Лаврська, 9 (школярі та студенти); Національний музей «Меморіал жертв Голодомору» на вул. Лаврській, 3.
6 листопада чекає гостей Музей Пушкіна на вул. Кудрявській, 9; Музей шістдесятників на вул. Гончара, 33; Музей Шолом-Алейхема на вул. Великій Васильківській, 5а.
7 листопада відвідувачі Національного музею «Київська картинна галерея» на вул. Терещенківська, 9 до 14:00 теж можуть не платити. В цей же день можна безкоштовно відвідати Національний науково-природничий музей на вул. Богдана Хмельницького, 15 (з 10:00 до 13:00); Національний музей мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків, вул. Терещенківська, 15/17.
8 і 15 листопада не потрібно купувати квитки в Музей видатних діячів української культури Лесі Українки, Михайла Старицького, Миколи Лисенка, Панаса Саксаганського на вул. Саксаганського, 97/95б/95. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии