Тисячі киян кинули напризволяще – люди вимагають кардинальних змін: "Рада – це фікція, їх краще буде розпустити"

Тисячі киян кинули напризволяще – люди вимагають кардинальних змін: "Рада – це фікція, їх краще буде розпустити"

Однією з скандальних тем останнього півріччя у Києві став систематичне зривання пленарного засідання депутатів Київради, що розпочалося з травня за особистим підписом мера Києва Віталія Кличка. Воно триває й досі – тож ціла низка проблем залишається невирішеною. Та, мешканці одного із районів міста позбулися на цей тривалий строк і підтримки ще одного органу – членів громадської ради, які теж продовжують утримувати позицію "ігнорування" місцевого населення вже понад 4 місяці. Подробиці дізнавалися Знай.ua.

Шалена кількість звернень: купа питань "провисає" з весни
Починаючи з кінця травня, без "важеля тиску" можливості впливу на вирішення важливих питань залишилися жителі Святошинського району столиці.
"Керівництво громадської ради району саботує свою роботу. Відповідно до п. 22 постанови Кабміну № 996 засідання має проводитися не рідше, ніж раз на квартал – нас збирали 1 раз на 3 місяці, а зараз взагалі перестали це робити. Останнє було проведено ще 23 травня, тож весь цей час в районі простоювало безліч питань, які ми могли б допомогти вирішити: від незавершеної реконструкції парків і скверів до занедбаних структур ЖКХ", – зазначає голова ГО "Об'єднана молодь майбутнього", голова тимчасової комісії з питань позашкільної освіти та безкоштовних спортивних секцій громадської ради при Святошинській райадміністрації Тарас Рибаченко. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии