У Києві встановлять "сканери" з цілодобової перевірки забруднення повітря

У Києві встановлять "сканери" з цілодобової перевірки забруднення повітря

Вражаючі новини щодо критичного забруднення повітря у Києві, що останнім часом почали з'являтися все частіше, неабияк бентежать жителів мегаполісу. Нарешті, про врегулювання цього питання заговорили і в столичній мерії. Які саме "еко-інновації" з цього приводу планують впровадити на території Києва та коли саме вони будуть втілені в життя, дізнавалися Знай.ua.

У статусі "побажань" вже 2 роки: Уряд примусив діяти
Концепцію запровадження та обслуговування функціонування муніципальної системи моніторингу навколишнього природного середовища розглянули в ході засідання Постійної комісії Київради з питань екологічної політики.
"Дане питання вже підіймається більше ніж 2 роки – на жаль, до сьогоднішнього дня не було реакції. Але, у зв’язку з тим, що ми побачили проблематику, яка є найважливішою і найактуальнішою у Києві – навколо, в першу чергу, Дарницького району (це завод "Енергія", Бортницька станція аерації, ТЕЦ) - таку систему ми повинні створити. Тоді кожен киянин буде знати, яка ситуація повітря, екологічний стан того чи іншого району", – зазначає голова Постійної комісії Київради з питань екологічної політики Костянтин Яловий. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии