У Києві спецпризначенці вилучили у чоловіка гранату

Небезпечний предмет правоохоронці виявили в автомобілі порушника. Зловмисника затримали, а слідчі розпочали досудове розслідування.

Наряд столичного полку поліції особливого призначення №1 під час відпрацювання території на проспекті Оболонському помітив автомобіль, який рухався із порушенням правил дорожнього руху, тож зупинили машину.

У ході розмови з правоохоронцями водій помітно нервував, а тому спецпризначенці вирішили перевірити водія та салон автівки.

У Києві спецпризначенці вилучили у чоловіка гранату


Під час огляду автомобіля поліцейські виявили гранату «РГД-5». На місце одразу викликали спеціалістів вибухотехнічної служби та слідчо-оперативну групу територіального управління поліції, яка задокументувала подію. Вилучений предмет направили для проведення відповідної експертизи.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 42-річний уродженець Донеччини, який раніше не потрапляв у поле зору правоохоронців.

За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до семи років ув’язнення.
Відділ комунікації поліції Києва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии