Перепічка, сало і запашний борщ: Київ потрапив до рейтингу найкращих гастростолиць світу

Перепічка, сало і запашний борщ: Київ потрапив до рейтингу найкращих гастростолиць світу

Київ визнали найцікавішим європейським містом для гастротуризму. Досить нове явище на українських теренах, гастротуризм, дозволяє пізнати країну, скуштувавши національних страв. А українцям напраду є чим здивувати туристів з інших країн.
У британському виданні The Independent, йдеться про те, що столиця України одна з найкращих для такого виду туризму. Журналісти видання відзначають, що українській кухні є чим здивувати та що запропонувати своїм гостям. Британцям стали до смаку вареники, свинячі вуха та звісно ж борщ. Іноземцям рекомендують ці страви спробувати в ресторані "Канапа", що на Андріївському узвозі.
Для гастрономічних туристів рекомендують завітати у ресторан "Спотикач", де традиційна кухня подається в незвичайному форматі. Практично космічна їжа у тюбиках запропонована для відвідувачів цього ресторану.
Британське видання зазначає, що у Києві можна поласувати грузинською кухнею, а також відзначається дешевизна, британці пишуть, їжа у київських закладах "така ж дешева як і чіпси". Окрім української столиці до списку потрапили французькі Марсель і Прованс, іспанська Ібіца, мальтійська Валлетта, грецькі Афіни і італійські Курмайор і Альта-Бадія.
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии