Десятки родин Києва залишаться взимку без тепла і світла: "Нас виживають заради новобудов"

Десятки родин Києва залишаться взимку без тепла і світла: "Нас виживають заради новобудов"

Вже 3 місяці поспіль понад 30 сімей, що проживають в Солом’янському районі столиці, мають якось виживати в умовах середньовіччя - без газу і світла. Їжу люди вимушені готувати на багатті біля будинку, телефони заряджати у сусідів, а їхні діти робити домашнє завдання під ліхтарем. І все це, за словами мешканців - спроба примусово виселити їх з будівлі заради будівництва чергового комплексу висоток. За кілька тижнів розпочнеться опалювальний сезон, проте ситуація, схоже, зайшла в глухий кут. Подробиці з’ясовували Знай.ua.

“ДТЕК Київські електромережі” та “Київгаз” відмовили у підключенні
Поза межами цивілізації опинилися 32 родини із гуртожитку на Польовій 19/8 - місцеві жителі були повністю відрізані від електромереж та газового постачання наприкінці червня.
"Жодних змін так і не відбулося - десятки родин вимушені якось виживати без світла та газу з кінця червня. У нас в будинку живе 14 дітей, більшість з яких навчаються у школі, частина – дошкільнята. Щодня їх потрібно збирати, прати та прасувати їм одяг, а домашнє завдання їм доводиться виконувати з ліхтарем. А що робитимуть понад 30 родин, коли настануть холоди? Я навіть не уявляю... Максимум, що ми зможемо зробити - це утеплити стіни", – ділиться з нами мати двох дітей Анна Атаманюк, що мешкає в гуртожитку. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии