Українцям роздають сім-карти нового мобільного оператора: як зміниться якість зв'язку

1 жовтня 2024 року мобільний оператор "Інтертелеком" оголосив про перехід з технології CDMA на стандарт зв'язку GSM/3G. Це не тільки суттєво змінює можливості для існуючих абонентів, але й повертає компанію на національний рівень надання телекомунікаційних послуг.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.


Цей перехід є частиною стратегії "Інтертелекому" щодо адаптації до сучасних вимог ринку мобільного зв'язку в Україні. GSM/3G надає більше можливостей для надання швидкісного мобільного інтернету та якіснішого зв'язку, що дозволяє користувачам отримувати послуги на рівні світових стандартів. Це особливо важливо для регіонів, де ще не забезпечено належного рівня покриття.
Українцям роздають сім-карти нового мобільного оператора: як зміниться якість зв'язку

Переказ грошей від Інтертелеком, Getty images
Однією з ключових змін є впровадження нових тарифних умов. У рамках переходу на стандарт GSM/3G, "Інтертелеком" пропонує покращені умови для абонентів мобільної та міської нумерації. Цей крок дозволяє користувачам отримувати більш вигідні тарифи та розширені можливості для зв'язку, включаючи доступ до високошвидкісного мобільного інтернету.
Окрім цього, оператор активно пропонує своїм абонентам перейти на нові сім-картки стандарту GSM/3G. Для цього існує кілька простих способів: Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии