Гороскоп на тижню 30 вересня - 6 жовтня для всіх знаків Зодіаку: небезпека Тельців, боротьба Козорогів та невдача Левів

Вирівнювати ситуацію почне в середу гармонійний тригон Венери та Сатурна, який сприятиме встановленню міцних зв'язків, стабілізації емоцій та зміцненню матеріального становища.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.


Риби


Гороскоп на тижню 30 вересня - 6 жовтня для всіх знаків Зодіаку: небезпека Тельців, боротьба Козорогів та невдача Левів

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Рибам тиждень радить зосередитися на тих справах, які викликають у них тривогу та побоювання. Це може стосуватися великих грошей (особливо боргів та кредитів), операції, небезпечних занять. На початку тижня ці справи будуть вдалі. У п'ятницю та суботу вони підуть погано, краще триматися від них подалі. Крім того, у п'ятницю та суботу неприємності можуть розпочатися самі, без ініціативи Риб. В цьому випадку не можна сидіти склавши руки, а потрібно активно виправляти положення. Крім цього, тиждень принесе їм зайнятість по роботі у понеділок та вівторок, зустріч із друзями у середу та четвер. Вранці неділі Риби почуватимуться самотніми, але після полудня настрій зміниться.

Водолій



Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Водоліям потрібно більше спілкуватися, вчитися, рухатися, щоб бути в курсі всього, що відбувається довкола. Їхні вчинки, які стосуються спілкування, зустрічей, інформації принесуть їм багато успіхів на початку та наприкінці тижня. У понеділок та вівторок пощастить у укладанні договору, угоди, у підписанні контракту, у посередництві. Також це добрі дні для весілля. А на вихідних Водолії знайдуть нових друзів або на них чекає цікава зустріч, поїздка з друзями. А чим їм зайнятися серед тижня? У середу та четвер Водолії відчуватимуть емоційну дистанцію між собою та іншими людьми. Ці дні найкраще провести на самоті. П'ятниця добре підходить для того, щоб займатися собою, доглядати зовнішність, покращувати собі настрій. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии