Важлива процедура через "Дію": пенсіонерам дали роз'яснення

Пенсійний фонд України розповів, що пенсіонери можуть використовувати електронний паспорт у додатку "Дія" для ідентифікації у сервісних центрах ПФУ, замість паперового документа. Це рішення стало можливим завдяки впровадженню обміну електронними документами між державними органами, яке було затверджено урядом України.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.


Зокрема, у ПФУ нагадали про постанови Кабінету Міністрів України, що регулюють електронну взаємодію інформаційних ресурсів. Постанови №606 від 2016 року та №911 від 2021 року передбачають порядок формування та перевірки електронного паспорта та інших документів.
Важлива процедура через "Дію": пенсіонерам дали роз'яснення

Пенсійний фонд, кадр з відео
Завдяки цьому, сервісні центри ПФУ можуть приймати електронний паспорт (ID-картку), сформований у додатку "Дія", для підтвердження особи. Відтепер пенсіонери та інші відвідувачі можуть використовувати не лише електронний паспорт, але й інші документи, доступні у "Дія", для отримання послуг у ПФУ.
Наприклад, з серпня цього року до переліку документів, що можна використовувати для ідентифікації, додалися свідоцтво про народження та податковий номер. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии