Важка зима: що обіцяють громадянам для захисту

Заступник голови КМДА Петро Пантелєєв розповів, як Київ збирається пережити зиму в умовах можливих блекаутів і де шукатимуть кошти для автономних джерел енергії.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.


З наближенням холодів багато киян починають турбуватися про те, як вони житимуть без світла та тепла. Влітку якось справлялися з відключеннями, але що буде взимку? Адже без електрики сотні будинків ризикують залишитися без тепла та води.
За словами Пантелєєва, зима не буде легкою. Київ готується до дуже складного опалювального сезону, особливо з огляду на можливі удари по енергетичних об'єктах. Місто вже провело велику роботу з підготовки: оновлюють інфраструктуру та житловий фонд, щоб мінімізувати ризики.
Важка зима: що обіцяють громадянам для захисту

Тепла зима, фото Kiev.informator.ua

Як місто готується до блекаутів


На жаль, ворог продовжує атакувати і енергетичні об'єкти залишаються головними мішенями. У зв'язку з цим місто робить все можливе, щоби підготуватися. Всі великі котельні оснастили генераторами, а особливо важливі об'єкти незабаром будуть обладнані когенераційними установками. Вже замовили 15 таких установок, виробництво яких відбувається у Європі. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии