"Страйк" Київради припав на вирішальний період: на кону - найважливіші питання

"Страйк" Київради припав на вирішальний період: на кону - найважливіші питання

Незважаючи на купу невирішених питань в столиці, зала пленарних засідань в Київраді так і продовжує пустувати. Дві спроби поспіль зібратися та розглянути порядок денний так і не завершилися результативно - на обох запланованих засіданнях не укомплектувався необхідний для голосування кворум. Як розгортатимуться події далі, дізнавалися Знай.ua.

Перевірка розпочалася з колективного звернення до НАБУ
Остання зустріч мера Києва Віталія Кличка зі столичними депутатами, як і минулого разу, завершилася погрозами про дострокове припинення повноважень Київради VIII скликання.
"Те, що не зібралася сесія – ознака того, що йде "робота" з депутатами Київради. В принципі, на сьогоднішній день є всі підстави припиняти достроково повноваження Київради через те, що сесія вже не збирається понад 3 місяці, а щодо мера – поки очевидних підстав ще немає. Тому зараз вкрай необхідно ініціювати розслідування діяльності Кличка та аудит діяльності міської ради, щоб можна було офіційно призначати перевибори як мера, так і Київради", – зазначає голова київського осередку політичної партії Миколи Томенка "Рідна країна" Олександр Федоренко. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии