Українці стають жертвами шантажу та відключень: ЖКС та приватники ведуть бій за платіжки "побільше"

В Одесі йде справжня "комунальна війна" між муніципальними ЖКСами та приватними керуючими компаніями, які не можуть поділити між собою контроль над багатоквартирними будинками. В результаті страждають звичайні одесити, які виявились заручниками цієї битви за вплив.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.


Наприклад, будинок на Малій Арнаутській, 3 – це звичайний одеський дворик із двадцятьма квартирами, половина з яких пустує, розповідає Думська. У 2023 році муніципальний ЖКС «Фонтанський», який обслуговував будинок, вирішив піти і запропонував мешканцям перейти під крило приватної компанії «Центр».
Українці стають жертвами шантажу та відключень: ЖКС та приватники ведуть бій за платіжки "побільше"

Пенсіонерка на вулиці
Люди, розчаровані у роботі ЖКС, погодилися, і спочатку все йшло чудово – двірник регулярно прибирав, дахи сараїв почистили, навіть планували замінити вікна у під'їзді. Але в червні 2024 року мешканці раптом отримали платіжки… від того самого «Фонтанського», який начебто пішов.
Як з'ясувалося, «Фонтанський» повернувся за рішенням суду, а компанія «Центр», що управляє, збанкрутувала. Але проблема – мешканці не підписували нових договорів з ЖКС і повертатися до старих порядків не захотіли. Вони просто перестали платити, і тут розпочався справжній комунальний терор. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии