Можуть вигнати з країни: українцям у Литві поставили важливу умову

Українські біженці, які знайшли прихисток у Литві, повинні звернути увагу на важливі зміни, що стосуються їхніх посвідок на проживання. Через продовження тимчасового захисту до 4 березня 2026 року, всі українці з такими документами повинні їх замінити. В іншому випадку, вони ризикують втратити свій статус тимчасового захисту.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.


Департамент міграції при МВС Литви повідомив, що тимчасові посвідки на проживання українських біженців будуть видаватися терміном дії до 4 березня 2026 року. Це пов'язано з тим, що Литва продовжила термін дії тимчасового захисту для українців. Тому всі біженці, чиї документи дійсні до 4 березня 2025 року, повинні їх замінити.
Рокас Пукінскас, головний радник Департаменту міграції, пояснив, що новоприбулі українські біженці вже отримують нові посвідки з терміном дії до 2026 року. А ось ті, хто отримав документи раніше, повинні звернутися до кінця року для їх заміни.
Можуть вигнати з країни: українцям у Литві поставили важливу умову

Українські біженці. Фото: главком
За даними Департаменту міграції, в Литві під тимчасовим захистом перебуває 44 921 український біженець. Усім цим людям необхідно звернутися до міграційної служби, щоб отримати нові документи. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии