Лише встигай підставляти кишені: українцям пропонують солідні гроші від благодійних організацій - куди звертатися

З початку повномасштабної війни в Україні, багато міжнародних організацій, фондів та урядів інших країн запровадили різноманітні програми фінансової допомоги.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.


Метою таких програм є підтримка тих, хто найбільше постраждав від військових дій. Розглянемо, хто може отримати грошову допомогу в липні та від яких організацій.

ООН та їхні партнери


УВКБ ООН (Управління Верховного комісара ООН у справах біженців) надає фінансову підтримку внутрішньо переміщеним особам (ВПО) та тим, хто повернувся до своїх домівок після вимушеного переміщення. Пріоритет надається людям, які перебували за кордоном або були переміщені в межах України через військові дії. Розмір допомоги складає 3600 грн на одного члена домогосподарства на місяць протягом трьох місяців. Виплати здійснюються у всіх регіонах України, крім деяких областей. Детальні умови можна переглянути на сайті.
ЮНІСЕФ (Дитячий фонд ООН) зосередився на підтримці родин з дітьми, які евакуюються з прифронтових зон Харківської та Сумської областей. Після евакуації кожен член родини отримує 10 800 грн. Наприклад, сім'я з п'яти осіб може розраховувати на 54 000 грн.
Лише встигай підставляти кишені: українцям пропонують солідні гроші від благодійних організацій - куди звертатися

Грошова допомога. Фото: скрін youtube
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии