До 3000 гривень: українці можуть розраховувати на екстрену допомогу

Україна, як і багато інших країн, зіткнулася з важкою ситуацією військового конфлікту, що змусила тисячі людей евакуюватися зі своїх домівок. Для тих, хто переживає евакуацію, важливо знати, як отримати допомогу в цей важливий період. Від умов отримання допомоги до процедури її отримання - ось ключові аспекти, які допоможуть зрозуміти Ваші права та можливості.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.


Грошова допомога надається особам, які були евакуйовані з районів з воєнними діями або з місць можливих бойових дій. Важливо, що ці особи не мають права на допомогу, якщо вони вже отримали її від міжнародних організацій або раніше від української влади.
До 3000 гривень: українці можуть розраховувати на екстрену допомогу

Гроші / фото: Pixabay
Особа, яка евакуйована, повинна зареєструватися в збірному пункті евакуації у день проведення евакуації. Після перевірки відомостей "Укрпошта" або "Укрзалізниця" виплачують грошову допомогу прямо в приймальному пункті.
Визначений розмір грошової допомоги складає 3000 грн для осіб з інвалідністю і дітей, та 2000 грн для інших осіб. Ця допомога надається лише один раз на особу. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии