Українцям готують нове подорожчання: ще одна комунальна послуга зросте на 30%

Незабаром очікується значне зростання тарифів на водопостачання та водовідведення. Водоканали по всій країні вимагають перегляду вартості послуг, які не змінювалися вже кілька років.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.


За словами народного депутата та заступника голови комітету з питань енергетики та комунальних послуг ВРУ Олексія Кучеренка, ситуація на водоканалах є критичною. Вони наголошують на необхідності підвищення тарифів на холодну воду для побутових споживачів на 25-30% через катастрофічний стан підприємств.
Українцям готують нове подорожчання: ще одна комунальна послуга зросте на 30%

Тарифи на воду, скріншот: YouTube
"Водоканали кричать, що вони в катастрофічному стані, і мораторію на підвищення тарифів на воду немає. Тому, гадаю, що першими можуть бути тарифи на холодну воду," — заявив Кучеренко.
Минулого року уряд заборонив для великих міст підвищувати тарифи на водопостачання та водовідведення, хоча таке рішення ухвалила Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП). Проте, цього року регулятор знову планував підвищити тарифи для постачальників холодної води у Києві та інших містах. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии