Знадобиться кілька хвилин: як швидко перевірити платежі та податки

З 1 травня 2024 року українці отримають можливість зручно та ефективно контролювати свої розрахунки з державним бюджетом завдяки нововведенню в Електронному кабінеті платника податків.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.


Останній місяць весни приніс з собою не лише тепло, але й чимало змін, які вплинуть на життя громадян. Однією з таких значущих інновацій є розширення функціоналу Електронного кабінету платника податків. Відтепер, починаючи з 1 травня, українці матимуть можливість отримувати важливу інформацію щодо стану своїх розрахунків з бюджетом безпосередньо через цей онлайн-ресурс.
Знадобиться кілька хвилин: як швидко перевірити платежі та податки

Податки / фото: Freepik
Одним з ключових оновлень, яке отримав Електронний кабінет платника податків, є можливість отримання витягу щодо стану розрахунків. Цей витяг буде містити інформацію за кожен рік окремо, починаючи з 2013 року. Також українці матимуть змогу переглянути дані про податки, збори, платежі та єдиний внесок на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.
Для отримання витягу з Електронного кабінету українцям необхідно авторизуватися у своєму кабінеті платника податків та здійснити запит за формою "J/F1300207" в розділі "Заяви, запити для отримання інформації". Важливо зазначити, що кожен запит за окремий рік буде надаватися окремо. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии