Люди не отримали виплати: чому не прийшли гроші

Міністерство з питань реінтеграції нещодавно поділилося звісткою, яка стосується внутрішньо переміщених осіб з обмеженими можливостями. Виявляється, навіть якщо документи цих людей будуть оброблені пізніше, вони все одно отримають свої виплати за місяць березень.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.


Це стало можливим завдяки автоматичному продовженню допомоги з 1 березня, яке охопило понад 500 тисяч ВПО. Особливу увагу звернули на тих, хто вже перебуває в складних обставинах - інвалідів та літніх людей з мінімальними доходами.
Люди не отримали виплати: чому не прийшли гроші

Виплати ВПО, скріншот: YouTube
Однак, з'явилася проблема: через технічні помилки, виплати деяким інвалідам були затримані. Представники уряду заспокоюють, обіцяючи виправити це незабаром. Важливо, що інваліди першої та другої груп отримають свої кошти за березень, незалежно від того, коли буде подана заява - навіть у травні.
Щодо інших ВПО, то їм потрібно особисто звернутися за виплатами. До цього часу, майже 200 тисяч сімей вже подали заявки на продовження своєї фінансової підтримки, і для половини з них допомогу вже перепризначили. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии