Українці можуть отримати 10 тисяч гривень – за що видають цю допомогу

Естонський Рада у справах біженців відкрила онлайн-реєстрацію на отримання багатоцільової грошової допомоги для українців з низьким рівнем доходів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.


Програма спрямована на підтримку тих, хто опинився у скрутному становищі через бойові дії у прифронтових областях. Серед пріоритетних категорій, які зможуть приєднатися до цієї ініціативи – сім'ї з дітьми, вагітні жінки, особи з інвалідністю та люди похилого віку. Адже саме ці групи населення найбільше страждають від наслідків воєнних дій і потребують невідкладної допомоги.
Українці можуть отримати 10 тисяч гривень – за що видають цю допомогу

Гроші, гаманець / фото: Freepik
Програма передбачає виплату багатоцільової грошової допомоги у розмірі 3600 гривень на одного члена домогосподарства протягом трьох місяців. Така сума дозволить тимчасово полегшити тяжкий стан для сімей з регіонів, які зазнали руйнівного впливу війни – Запорізької, Донецької, Луганської, Харківської, Херсонської та Миколаївської областей.
Критерії вразливості до участі у програмі чітко визначено. До пріоритетних груп входять самотні матері або батьки з дітьми, сім'ї, де жінка є єдиним годувальником, домогосподарства з вагітними жінками, багатодітні сім'ї з трьома і більше дітьми до 18 років, сім'ї з дітьми до 2 років, а також ті, де є особи з інвалідністю 1 або 2 групи або тяжкохворі, які потребують дорогого лікування. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии