Ніхто не сховається: за водіями у заторах можна підглядати, названо місця

Ніхто не сховається: за водіями у заторах можна підглядати, названо місця

У Києві ОТТ-сервіс Ланет.TV створив трансляцію декількох ключових транспортних розв'язок міста. А це свою чергу допоможе водіям, адже відтепер вони в режимі онлайн зможуть перевірити, де є затори, а де немає, пише “Інформатор”.
Відзначається, що кожен охочий також може запропонувати місця, де ще треба встановити такі камери. Поки що вони працюють на: перетині проспекту Перемоги та Великій Кільцевій (Ланет Біличі), Святошинському мосту (Ланет Святошин), Шулявському мосту (Ланет Шулявка), кільцевій розв'язці, що на перетині проспекту Леся Курбаса з вулицями Гната Юри та Володимира Покотило (Колібріс), перетині проспектів Перемоги та Повітрофлотського (Повітрофлотський), між проспектом Перемоги та бульваром Тараса Шевченка (Перемоги).
Для того, щоб додати ще місця, просто напишіть їм в Facebook. Крім цього, є додаток для Android, а для браузера використовуйте фільтр "Камера" в категорії "Канали". До речі, якість всюди Full HD, так що можна знайти свого друга, поки він стоїть пробці.

Як повідомляв портал Знай.uа, українців врятують від банківського капкана і величезних штрафів: Зеленському залишилося тільки підписати. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии