"Ситуація бісить": у "Yasno" українцям підказали, як позбутися темряви у під'їзді

Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які уважно стежать за своїми платіжками з комуналки, а також переймаються нормальними поставками електрики, є дуже важливі новини. Цього разу клієнти компанії Yasno вирішили дізнатися, що потрібно робити, якщо в під'їзді багатоквартирного будинку довгий час немає світла.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.


Виявляється, у компанії "Yasno" теж не повністю знають відповідь на це питання, проте є кілька порад, якими можна скористатися насамперед.
Про це стало відомо завдяки відповіді фахівців компанії Yasno в соціальній мережі Facebook.
"Ситуація бісить": у "Yasno" українцям підказали, як позбутися темряви у під'їзді

Тарифи на світло, скріншот: YouTube
Так, один із споживачів вирішив дізнатися, як вирішити ситуацію такого плану: "Краще скажіть, куди звертатися, якщо в під'їзді світла немає місяць, потім з'являється на кілька діб, до того ж, горить він не вимикаючись вдень, а потім знову зникає на місяць Вони вирішують питання якраз на ці кілька діб і те, чекати поки виконають заявку доводиться той же місяць (іноді менше).Мені якось фіолетово, я не дуже часто виходжу, плюс ліхтар на телефоні є, плюс за роки таких "гойдалок" під'їздом навчився хоч із заплющеними очима ходити, але ситуація бісить". Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии