Не тільки вода та електроенергія: українцям готують нові тарифи на газ та тепло, як можуть змінитися платіжки

Українців уже попередили, що у найближчій перспективі можуть збільшитися тарифи на електроенергію та воду. Втім, це не єдине підвищення тарифів на комуналку, яке може чекати на споживачів. У Верховній Раді активно точаться дискусії навколо тарифів на газ та тепло. Про це розповів на своєму YouTube каналі перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Олексій Кучеренко.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.


Щодо підвищення тарифів на блакитне паливо поки що немає жодної конкретики, втім, дискусії з цього питання тривають у стінах парламенту. Як зазначає Олексій Кучеренко, нинішня ринкова вартість газу становить 16 гривень за кожний кубометр, а яким буде тариф для населення поки що невідомо.
Не тільки вода та електроенергія: українцям готують нові тарифи на газ та тепло, як можуть змінитися платіжки

Комунальні тарифи, кадр з відео
"Вже існує ціна ринкова на газ – 16 грн/кубометр, з боку "Нафтогазу" обговорюється. Я сподіваюся, що вони не одразу ці 16 грн на населення вивалять, спочатку на теплокомуненерго. І тоді це проблема буде мерів міст – отримати ціну на газ 16 грн і перерахувати тариф на тепло. А якщо газ підвищать, а тарифи немає, то тоді мери міст мають знайти джерело, щоби покривати це", - зазначив Олексій Кучеренко.

Скрін, відео YouTube тарифи
Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии