Як відновити виплату допомоги ВПО у разі переїзду: інструкція від Мінсоцполітики

В Україні мільйони громадян отримали статус ВПО, адже залишили свій будинок через бойові дії. Усі вони одержують допомогу на проживання від держави. Але часом виплати можуть припинити, наприклад, під час переїзду на нове місце. Як поновити отримання допомоги, розповіли у Міністерстві соціальної політики.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Внимание! У Вас нет прав для просмотра скрытого текста.


У зв'язку з повномасштабною війною багато українців були змушені рятувати життя та бігти у безпечніші регіони. Станом на кінець січня 2023 року на обліку перебувало близько 5 мільйонів внутрішньо переміщених осіб, які отримують грошові виплати від держави.
Як відновити виплату допомоги ВПО у разі переїзду: інструкція від Мінсоцполітики

Реєстрація ВПО. Фото: скриншот з відео
Іноді трапляються затримки виплат, а часом їх можуть припинити надавати. Наприклад, це може статися, коли людина переїхала на нове місце, наприклад, в інше місто чи село і змінила адресу на проживання у додатку "Дія".
Якщо після таких дій українець зі статусом ВПО перестає отримувати грошову допомогу, то потрібно звернутися до органу соцзахисту за новим місцем проживання, де допоможуть вирішити проблему та відновити виплати. Сообщает znaj.ua

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии